Handlar man för mycket på nätet om man kan sitt kontonummer utantill? Så kan en fråga låta som får svar av Kristina ”Keyyo” Petrushina – aktuell i Svt-programmet "Keyyo med Rheborg i Ryssland" – och Hampus Hedström. Båda två är Youtubers.

Får kungen vara homosexuell? Keyyo och Hampus svarar på frågor som deras lyssnare mejlat in och det har de gjort i poddform sedan 2017.

Blir det snabbare grönt när du trycker på knappen vid övergångsställen? Visst vill man veta och jag tänker avslöja svaret – jo visst, det lönar sig att trycka på knappen.

Vad får man inte säga om man hatar sin kompis nya frisyr? Kan man ångra sig efter att ha köpt ett gymkort? Frågor som vi alla säkert ställt oss någon gång får sina svar i podden. Är det okej att bli kär i ett styvsyskon? Jag tänker inte avslöja svaret.

Jag lyssnade på ”Frågar åt en kompis” i stolen hos min tandhygienist och det är ett riktigt bra tips. Smärtan blev mindre och hela behandlingen var över på kortare tid – kändes det som. Podden är underhållande och stillsamt rolig. Keyyo och Hampus ifrågasätter hybris, de käbblar och skrattar ohämmat men kör inte med punchlines eller utstuderade skratta-här-pauser.

Mellan frågorna kan de vara rätt personliga och i varje avsnitt finns inslagen: "Veckans synd" och "Veckans moder Teresa". Vilka ofta utvecklas till rena rama motsatsen mot vad man har tänkt sig. Gillar man att vidga sin horisont och få inblick i två Youtubers liv och tankar är podden finfin.