Det var under den tidiga torsdagsmorgonen den 21 februari som polis kallades till Forsby, söder om Knivsta, då räddningstjänsten hittat en kropp i samband med en släckinsats. Polisen inledde då en förundersökning gällande mord. Den mördade mannen var inte skriven på någon adress och hade inte heller någon anknytning till platsen där han mördades vilket försvårar utredningen enligt spaningsledare Ove Dahlberg.

Polisen har tidigare vädjat till allmänheten om uppgifter från någon som sett eller hört något. I kvällens Efterlyst tas mordet upp och spaningsledaren Ove Dahlberg är tillbaka på mordplatsen och ger ny information i fallet.

– Det rör sig om en 47-åring man som är känd av polisen sen tidigare. Han ska ha mördats någon gång mellan klockan 15 den 20 februari och klockan 06 den 21 februari då han hittas, säger Ove Dahlberg.

Vad hoppas ni att få fram?

– Vi har knapphändigt med information kring den mördade mannen så vi hoppas att folk ringer in. Vi behöver hjälp för att komma framåt i utredningen, säger Ove Dahlberg.

Vilken information söker ni efter?

– Vi är beroende av personer som kan ha sett eller hört något som står ut. Till exempel iakttagelser i Knivsta eller Märsta, eller på vägar omkring platsen, där man sett något avvikande som exempelvis andra bilar eller personer. Har man sett okända bilar i Forsby är det av största intresse, säger Ove Dahlberg.

Programmet sänds torsdag kväll på TV3 klockan 20.00.

Läs mer om det misstänkta mordet i Forsby

Avliden person hittad utomhus

Markägaren: "Det är fruktansvärt"

Polisens knivfynd i Forsby

Kroppen hittades i rishögsbrand

”Knepigt utredningsläge kring mordet”