Hur Sirius ställer upp till onsdagskvällens match var inte klart under tisdagseftermiddagen men får August Elebring uppdraget att ta hand om liberojobbet är han redo. Han har gjort det förr.

– Jag har ju mestadels spelat libero förutom de senaste tre fyra åren. Och var libero mot "Bajen" (en träningsmatch) när Victor var borta och jag spelar ju när det är utvisningar så så kan det ju bli, säger Elebring.

– Victor är en väldigt duktig libero och jag trivs med att spela back bredvid honom också.

24-åringen spelade i Hammarby mellan 16 och 20 års ålder. Sedan blev det två år i Motala innan han hamnade i Unik. Förra säsongen skrev han på för Tillberga.

– Först var jag skadad och sedan åkte vi ur och jag kom inte riktigt in i det, men det är inget jag ångrar, säger han om den korta tiden i Västerås.

Nu ska han tillbaka till ABB Arena och hjälpa Sirius att försöka fortsätta på den positiva starten man fick i och med premiärsegern mot Tellus.

– Det var väl ingen drömbandy men det blev som det blev och det kan bli så i fler matcher i vinter. Ändå skönt att få vinna, säger Elebring, som är lite tudelad när det gäller spel inomhus.

– Det är lite tråkigt. Det är ju kul att spela inomhus men ... en match på Studan har sin charm också. De bästa matcherna är i bra väder på en utomhusplan. Men blir det samma väder som nu spelar jag gärna inne.

Han är beredd på att det väntar ett annat motstånd än i premiären.

– Vi har alltid en chans. Gör vi det vi har pratat om kan vi störa VSK. Men det är ett starkt lag på skridskorna och det får vi ha koll på. Sen är de fysiskt starka.

Victor Lundberg fick en smäll mot huvudet i premiären och det är oklart när han kan vara tillbaka.