Det var redan tidigt i matchen som Eiswohld tvingades av med en muskelkänning och Lundholm skulle gå av med liknande skada strax därefter.

– Vi ska undersöka Lundholm med ultraljud för att avgöra ifall det rör sig om en mindre eller större muskelbristning. För Eiswohlds del känns det som en mindre skada i nuläget och vi tror att det kommer bli bra inom relativt kort tid, säger Jakob Johansson.

Om Johan Eiswohld kommer vara spelbar på måndagsmatchen mot Kalmar är ännu osäkert.

– Det är lite väl tidigt att säga något om Eiswohlds chanser på måndag, men det är inte uteslutet. Vi får se mot slutet i veckan ifall det kommer gå eller inte. Sam (Lundholm) kommer inte vara redo på måndag.

Dessa skador är bara några av många på kort tid och Sirius skadelista blir allt längre. Sedan tidigare är Jesper Arvidsson, Abdul Razak, Omar Eddahri, Daniel Jarl, Elias Andersson och Karvan Ahmadi skadade.

– Det blir många skavanker med ett tätt spelschema, vi kan se en klar korrelation där emellan. Det blir lätt hänt att spelare drar på sig bristningar där, säger Johansson.

– Vi kan glädja oss av att de nya skadorna inte är speciellt stora, såvitt vi vet.

Hur går det för de övriga spelarna på skadelistan?

– De följer sina planer och går stadigt åt rätt håll. När det kommer till korsbandsskadorna så vill vi inte skynda tillbaka något där, det kan leda till återfall eller nya skador. Men det går åt rätt håll, inga nyheter där.